ACTUEELinspiratiedag Klooster Denekamp

Inspiratiedag in het klooster in Denekamp, op zaterdag 8 februari.

De werkgroep Heel Natuurlijk Twente organiseert op zaterdag 8 februari een Inspiratiedag in het klooster van de zusters Franciscanessen in Denekamp.
Men kan deelnemen aan twee workshops van elk twee uur, op het gebied van natuurlijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Er kan worden gekozen uit de volgende workshops: klankschalen, kruidenzalf maken, tenen lezen, een lezing over de hack van de matrix, spelend en ontdekkend schilderen, een kruiden/inspiratie wandeling, geneeskrachtige edelstenen, yoga voor de vrouw, een powerpoint over het klooster met rondleiding, en een interactieve workshop waarbij men met een kloosterzuster in gesprek gaat over het leven.
Zie voor uitgebreide informatie over de verschillende workshops de website van Heel Natuurlijk Twente: info@heelnatuurlijktwente.nl Bij opgave (graag voor 5 februari) kan men aangeven aan welke twee workshops men wil deelnemen. Men kan twee reserveworkshops op geven, voor het geval een workshop al vol zit

Het programma start om 09.30 u. en duurt tot 16.30 u. De zaal is open vanaf 09.00 u. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch, en heeft men ook de gelegenheid om elkaar te ontmoeten of rond te wandelen.

De kosten zijn € 60,- , incl. 2 workshops, maaltijd, koffie/thee. Scholieren en studenten betalen € 40,-.

Locatie: Huize Elisabeth, Gravenallee 11 in Denekamp.

Voor meer informatie: Caroline Bosgoed, tel. 0541-354285

of cbosgoed@hetnet.nl                                                                                                            
Kom genieten van een dag helemaal voor jezelf!

Sun, 12 January